ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ;

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΞΙΑΣ €50

Ημ. Λήξης Προσφοράς: 20190731

Η αλήθεια αποκαλύπτεται κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα της SKEYNDOR. Το Euphoria Center, ακόμη μία φορά, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση δέρματος αξίας €50 σε όλους μέχρι και τέλος Ιουλίου, για να δείτε το πραγματικό σας πρόσωπο. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για τη ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση, επισκεφθείτε μας στο Ινστιτούτο και γνωρίστε από κοντά την ομάδα που θα απογειώσει την ομορφιά σας με συμβουλές και μόνο επώνυμα προϊόντα αισθητικής.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Το ραντεβού που κλείνετε μέσω της φόρμας ραντεβού δεν είναι δεσμευτικό ως προς την ημερομηνία και ώρα καθώς η διαθεσιμότητα αλλάζει καθημερινά και ούτε θεωρείται επιβεβαίωση της κράτησης. Η τελική ημέρα και ώρα θα οριστεί κατόπιν επικοινωνίας με την υπεύθυνη του Ινστιτούτου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επωφεληθείτε της τρέχουσας προσφοράς και εξοικονομήστε χρόνο & χρήματα απολαμβάνοντας πάντα τις ποιοτικές υπηρεσίες από το Ινστιτούτο αισθητικής Euphoria Center.

[elementor-template id="414"]

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.