ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ LASER ΣΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ FULL BIKINI

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ FUERTE

Ημ. Λήξης Προσφοράς: 20200229

laser αποτρίχωση fuerte - Euphoria Center Ιωάννινα - Ινστιτούτο αισθητικής - Αποτρίχωση πόδια και full bikini - Μοναδική προσφορά μόνο με €100
laser αποτρίχωση fuerte - Euphoria Center Ιωάννινα - Ινστιτούτο αισθητικής - Αποτρίχωση πόδια και full bikini - Μοναδική προσφορά μόνο με €100

Ο χειμώνας τελειώνει και πρέπει να είστε έτοιμες για τις πιο ζεστές εποχές του χρόνου. Το Euphoria center σας προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο αποτρίχωσης με το διοδικό Laser Fuerte ιδανικό για την τέλεια αποτρίχωση. Το πακέτο παρέχει 5 συνεδρίες για αποτρίχωση σε πόδια και full bikini μόνο με €100/συνεδρία από αρχική τιμή €150/συνεδρία. Μην χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία. Κλείστε σήμερα το πρώτο σας ραντεβού και επισκεφθείτε μας για να προγραμματίσουμε τις υπόλοιπες συνεδρίες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επωφεληθείτε της τρέχουσας προσφοράς και εξοικονομήστε χρόνο & χρήματα απολαμβάνοντας πάντα τις ποιοτικές υπηρεσίες από το Ινστιτούτο αισθητικής Euphoria Center.

[elementor-template id="414"]

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.