Προσφορά για Κυτταρίτιδα & Κρυοσάουνα | Απρίλιος 2019

Θεραπεία κυτταρίτιδας 8 συνεδρίες + 4 συνεδρίες κρυοσάουνα μόνο με €300

Ημ. Λήξης Προσφοράς: 20190430

Η άνοιξη συνεχίζει να μας προσφέρει όμορφες, ζεστές ημέρες κι εμείς με τη σειρά μας συνεχίζουμε να δημιουργούμε εκπληκτικά πακέτα προσφορών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές με τις υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες. Για όλο το μήνα Απρίλιο, αποκλειστική προσφορά μόνο από το Euphoria Center 8 συνεδρίες κυτταρίτιδας και 4 συνεδρίες με την κρυοσάουνα Space Cabin στην απίστευτη τιμή των €300. Ένα μοναδικό πακέτο με exclusive υπηρεσίες που μόνο σε εμάς θα βρείτε. Επωφεληθείτε πριν μπει το καλοκαίρι και ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες της κρυοσάουνας Space Cabin που προσφέρει αποκλειστικά το  Ινστιτούτο μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επωφεληθείτε της τρέχουσας προσφοράς και εξοικονομήστε χρόνο & χρήματα απολαμβάνοντας πάντα τις ποιοτικές υπηρεσίες από το Ινστιτούτο αισθητικής Euphoria Center.

[elementor-template id="414"]

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.