Θεραπεία λεύκανσης – Χειμώνας 2019

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ 4 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΟ €200,00 ΜΟΝΟ €140,00

Ημ. Λήξης Προσφοράς: 20190215

Ο ήλιος με τη βλαβερή ακτινοβολία του καθώς επίσης και η γήρανση του δέρματος έχουν ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται στην επιδερμίδα λεκέδες, πανάδες και διάφορες δυσχρωμίες. Στο Euphoria Center χρησιμοποιούμε τις καλύτερες μεθόδους & θεραπείες προσώπου για να διορθώσουμε ή και να εξαλείψουμε αυτά τα προβλήματα ώστε να έχετε μια υγιέστατη επιδερμίδα και ένα όμορφο και καθαρό πρόσωπο. Επωφεληθείτε από την τρέχουσα προσφορά για καθαρισμό προσώπου στην προνομιακή τιμή των €140,00 από €200,00 και υποδεχθείτε την άνοιξη με μια ολόφρεσκη επιδερμίδα.

Διαβάστε περισσότερα για τους λεκέδες και τις πανάδες στο πρόσωπο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επωφεληθείτε της τρέχουσας προσφοράς και εξοικονομήστε χρόνο & χρήματα απολαμβάνοντας πάντα τις ποιοτικές υπηρεσίες από το Ινστιτούτο αισθητικής Euphoria Center.

[elementor-template id="414"]

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.