Η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσιολογική διαδικασία, την οποία δεν μπορούμε να αποτρέψουμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε πολλά για την πρόληψη της προσφέροντας στην επιδερμίδα υγρασία, αντιοξειδωτικά, λιπίδια, βιταμίνες κτλ.

Θεραπείες αντιγήρανσης:

Θεραπεία με τη χρήση του συνενζύμου Q10
Η θεραπεία Q10 όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς Q10 δίνουν ουσιαστικά μια δύναμη στο κύτταρο και είναι κατάλληλα για τα κουρασμένα και στρεσαρισμένα δέρματα. Τα προϊόντα περιέχουν τον ενεργό παράγοντα Q10, ο οποίος δρα κατά των ελεύθερων ριζών που συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος.
Επομένως, η θεραπεία Q10 συνιστάται για τα εξής:

 • Για να ενεργοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων
 • Για μια αισθητή βελτίωση της δραστηριότητας των κυττάρων
 • Για βέλτιστη κυτταρική θρέψη
 • Για μια νέα δυναμική
 • Για αυξημένη απόδοση των κυττάρων
 • Για μια φρέσκια χροιά

Θεραπεία με τη χρήση υαλουρονικού οξέος

Τα προιόντα αυτά είναι βασισμένα στο συστατικό CELLUMER, το οποίο σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και την ουρία είναι ένα εντατικό σύστημα φροντίδας για το ατροφικό και ξηρό δέμα.

Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι:

 • Αυξάνει την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος
 • Δημιουργεί μακροπρόθεσμες αποθήκες υγρασίας
 • Προμηθεύει το δέρμα με θρεπτικά συστατικά ζωτικής σημασίας
 • Βελτιώνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα
 • Η αντιμετώπιση των ρυτίδων ενισχύεται μέχρι το εσωτερικό
 • Το δέρμα φαίνεται πιο σφιχτό και νεανικό

Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η χρήση των προιόντων με υαλουρονικό οξύ στο σπίτι.

Θεραπεία με οξέα φρούτων
Γενικά για τα οξέα φρούτων

Το peeling είναι μια από τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες στις καλλυντικές θεραπείες που βοηθούν στην βελτίωση της χροιάς του δέρματος.
Τα καλλυντικά peelings είναι η απολέπιση των κυττάρων από την επιδερμίδα και γίνεται από εξειδικευμένους αισθητικούς.
Τα καλλυντικά peelings μειώνουν τη συνοχή των κερατινοκυττάρων και έτσι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, διεγείρει τη ροή του αίματος και επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων.
Τα οξέα φρούτων έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του δέρματος και στην καλύτερη απορρόφηση υλικών , ανανεώνοντας την επιδερμίδα και επιτυγχάνοντας την πιο ομαλή και ήπια εμφάνιση της.
Η σειρά των καλλυντικών peelings της HL είναι ιδιαίτερα ενεργή και βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστατικά που παρέχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η σειρά περιλαμβάνει 5 βαθμούς επαγγελματικών peelings, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους στην αντοχή και στην καταλληλότητα των δραστικών συστατικών για τον τύπο της θεραπείας τους.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Χρησιμοποιούμε το Ι-ALPHA PEEL
Peeling με βάση το μοναδικό σύμπλεγμα φυσικού οξέος Alpha Hydroxy που προέρχεται από τα βατόμουρα, τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και τα ζαχαροκάλαμα, τα οποία θεωρούνται ότι είναι τα πλέον αποτελεσματικά στην ανανέωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.
Στην πράξη αυτό το peel αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων, προάγει την παραγωγή νέων και υγειών κυττάρων του δέρματος και βελτιώνει την απορρόφηση των δραστικών συστατικών με αποτέλεσμα να μειώνονται τα σημάδια της γήρανσης και να βελτιώνεται η όψη του δέρματος.
Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από εγκύους.