Ουλές – Δυσχρωμίες – Πανάδες

Ο ήλιος με τη βλαβερή ακτινοβολία του καθώς επίσης και η γήρανση του δέρματος έχουν ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται στην επιδερμίδα λεκέδες, πανάδες και διάφορες δυσχρωμίες.

Επίσης η ακμή πολλές φορές αφήνει μικρά σημαδάκια ή ακόμα και ουλές.

Η επιδερμίδα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, σαφώς και δεν έχει υγιή όψη. Για να την βελτιώσουμε ή ακόμα και να εξαλείψουμε αυτές τις βλάβες μπορούμε να κάνουμε τις έξης θεραπείες:

Θεραπεία με οξέα φρούτων
Γενικά για τα οξέα φρούτων

Το peeling είναι μια από τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες στις καλλυντικές θεραπείες που βοηθούν στην βελτίωση της χροιάς του δέρματος.
Τα καλλυντικά peelings είναι η απολέπιση των κυττάρων από την επιδερμίδα και γίνεται από εξειδικευμένους αισθητικούς.
Τα καλλυντικά peelings μειώνουν τη συνοχή των κερατινοκυττάρων και έτσι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, διεγείρει τη ροή του αίματος και επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων.
Τα οξέα φρούτων έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του δέρματος και στην καλύτερη απορρόφηση υλικών , ανανεώνοντας την επιδερμίδα και επιτυγχάνοντας την πιο ομαλή και ήπια εμφάνιση της.
Η σειρά των καλλυντικών peelings της HL είναι ιδιαίτερα ενεργή και βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστατικά που παρέχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η σειρά περιλαμβάνει 5 βαθμούς επαγγελματικών peelings, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους στην αντοχή και στην καταλληλότητα των δραστικών συστατικών για τον τύπο της θεραπείας τους.

ΟΥΛΕΣ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ, ΠΑΝΑΔΕΣ
Χρησιμοποιούμε το IV-RENEW PEEL
Περιέχει το φυσικό οξυ Alpha Hydroxy, το Beta Hydroxy, τη ρετινόλη και τη Βιταμίνη C που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προάγει μια υγιή επιδερμίδα και ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Στην πράξη επιταχύνει την αναπαραγωγή των κυττάρων και την ανανέωση τους. Ταυτόχρονα βοηθά στην επιτάχυνση της αποκατάστασης των διαδικασιών στο χόριο, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες.
Απευθύνεται σε νέες και ώριμες επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από μια γρήγορη ανανέωση.