Οι ρυτίδες δεν είναι τίποτα άλλο παρά αλλοιώσεις του δέρματος που δημιουργούνται είτε λόγω της φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, είτε λόγω κάποιων συνηθειών μας (ρυτίδες έκφρασης, κάπνισμα). Επίσης σημαντικός παράγοντας στην εμφάνιση των ρυτίδων είναι η υπερβολική και χωρίς προστασία έκθεση του δέρματος στον ήλιο.

Οι ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο, γύρω από το στόμα, στις παρειές (μάγουλα), στα χέρια κτλ.

Αν η ύπαρξη των ρυτίδων σας απασχολεί μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις απαλύνετε ή και σχεδόν να τις εξαφανίσετε με τις παρακάτω επιλογές:

Μεσοθεραπεία ρυτίδων
Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύουμε ουσίες κάτω από την επιδερμίδα .Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι στόχος μας είναι το μεσόδερμα, δηλαδή το λίπος και ο συνδετικός ιστός που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.
Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση των RF ρευμάτων, τα οποία ανοίγουν «κανάλια» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα.
Οι δράσεις της μεσοθεραπείας στο πρόσωπο είναι:

  • Βαθειά ενυδάτωση
  • Μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες και προλαμβάνουμε τη δημιουργία καινούργιων ρυτίδων.
  • Βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων των ματιών
  • Σύσφιξη του δέρματος με ειδικά διαλύματα σύσφιξη.

Για την αντιμετώπιση των ρυτίδων χρησιμοποιούμε σκεύασμα που είναι στην ουσία θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση και την επανόρθωση της καλής κατάστασης του δέρματος από τα βαθύτερα στρώματα. Ο συνδυασμός των πεπτιδίων και άλλων συστατικών όπως το υαλουρονικό οξύ και η ρετινόλη, ασκούν μια συγκεκριμένη δράση μείωση των γραμμών έκφρασης, βοηθώντας το δέρμα να αποκτήσει μια εμφάνιση πιο λεία, ελαστική και νεανική. Η σύσπαση των μυών αντιμετωπίζεται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, χωρίς να την εμποδίζουμε.

Για πιο δραστικά αποτελέσματα και «γέμισμα» των ρυτίδων, χρησιμοποιούμε καθαρό υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και αντιοιδηματική δράση.

Θεραπεία με οξέα φρούτων
Γενικά για τα οξέα φρούτων

Το peeling είναι μια από τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες στις καλλυντικές θεραπείες που βοηθούν στην βελτίωση της χροιάς του δέρματος.
Τα καλλυντικά peelings είναι η απολέπιση των κυττάρων από την επιδερμίδα και γίνεται από εξειδικευμένους αισθητικούς.
Τα καλλυντικά peelings μειώνουν τη συνοχή των κερατινοκυττάρων και έτσι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, διεγείρει τη ροή του αίματος και επιταχύνει την ανανέωση των κυττάρων.
Τα οξέα φρούτων έχουν σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία του δέρματος και στην καλύτερη απορρόφηση υλικών , ανανεώνοντας την επιδερμίδα και επιτυγχάνοντας την πιο ομαλή και ήπια εμφάνιση της.
Η σειρά των καλλυντικών peelings της HL είναι ιδιαίτερα ενεργή και βασίζεται σε υψηλής ποιότητας συστατικά που παρέχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η σειρά περιλαμβάνει 5 βαθμούς επαγγελματικών peelings, τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους στην αντοχή και στην καταλληλότητα των δραστικών συστατικών για τον τύπο της θεραπείας τους.

ΡΥΤΙΔΕΣ
Χρησιμοποιούμε το II-ANTI AGE PEEL
Peeling με βάση το φυσικό Alpha Hydroxy για την ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος και το εκχύλισμα σταφυλιού, το οποίο θεωρείται ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου, είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία των κηλίδων ηλικίας και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.
Στην πράξη το peel επιταχύνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και καθυστερεί τα ενζυμα που προκαλούν την καταστροφή τους. Παρέχει ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης και ενισχύει τη λειτουργικότητα των αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η μείωση των ρυτίδων, μια σφριγηλή και απαλή επιδερμίδα και η επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του δέρματος.
Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για δέρματα με ρυτίδες.