Η σύσφιξη δέρματος αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους τομείς στην αισθητική.

Η επιδερμική χαλάρωση εμφανίζεται λόγω φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων κολλαγόνου, της κακής ενυδάτωσης των ιστών και της μειωμένης σωματικής δραστηριότητας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή τόσο από την αισθητικό όσο και από την πελάτισσα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χάρη όμως στην κοσμετολογία και την τεχνολογία έχουμε στα χέρια μας μεθόδους που μας δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τρόποι αντιμετώπισης της επιδερμικής χαλάρωσης:

Μεσοθεραπεία προσώπου
Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύουμε ουσίες κάτω από την επιδερμίδα .Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι στόχος μας είναι το μεσόδερμα, δηλαδή το λίπος και ο συνδετικός ιστός που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.
Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση των RF ρευμάτων, τα οποία ανοίγουν «κανάλια» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα.
Οι δράσεις της μεσοθεραπείας στο πρόσωπο είναι:

  • Βαθειά ενυδάτωση
  • Μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες και προλαμβάνουμε τη δημιουργία καινούργιων ρυτίδων.
  • Βελτίωση των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων των ματιών
  • Σύσφιξη του δέρματος με ειδικά διαλύματα σύσφιξη.

Τα οξειδωτικά φαινόμενα είναι η κύρια αιτία της γήρανσης του δέρματος. Η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες προκαλούν οξείδωση και κατά συνέπεια γήρανση του δέρματος. Για να φροντίσουμε το δέρμα μας και να προλάβουμε τις βλάβες αυτές, χρησιμοποιούμε με τη μεσοθεραπεία σκευάσματα που περιέχουν φερουλικό οξύ, Βιταμίνη Ε και υαλουρονικό οξύ, έτσι ώστε να δράσουμε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στην επιδερμίδα.