Τοπικό πάχος θεραπείες - Euphoria Center, Ιωάννινα - Κέντρο αισθητικής

Το τοπικό πάχος οφείλεται στην υπερβολική και ανώμαλη συσσώρευση λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος από τις οποίες είναι δύσκολη η απώλειά του παρά τις όποιες προσπάθειες με δίαιτα.

Οι περιοχές αυτές καθορίζονται από το φύλο, την ηλικία, τις ορμόνες και τη γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου.

Στις γυναίκες τοπικό λίπος συναντάμε στους γλουτούς, τους μηρούς, την κοιλιά, την εσωτερική πλευρά των γονάτων και τα μπράτσα. Στους άντρες η σημαντικότερη περιοχή είναι η κοιλιά, όπου η μεγάλη συσσώρευση λίπους προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας.

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους:

Θεραπεία με ηφαιστιογενή λάσπη
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η θερμική λασποθεραπεία χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, της κυτταρίτιδας και των ατελειών του δέρματος. Κύρια συστατικά της λάσπης είναι τα καφέ άλγη, τα κόκκινα άλγη και η centella asiatica, τα οποία διεισδύουν στους ιστούς και δρουν εκεί από όπου έρχεται το πρόβλημα. Τα καφέ φύκια χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένου λίπους ή της απλής παχυσαρκίας και οιδημάτων.

Η Centella έχει την ικανότητα να διεγείρει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζεται ότι δρα “κατευναστικά” στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Ηλεκτροθεραπεία
Η ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιείται ευρύτατα στην αισθητική για θεραπευτικούς σκοπούς.
Χρησιμοποιούνται προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί επιλέγοντας τα πιο κατάλληλα ρεύματα για την κάθε περίπτωση και συνδυάζοντάς τα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δρουν στο κάθε στάδιο της δυσλειτουργίας στην οποία απευθύνονται.

Τοπικό πάχος

  • Ενεργοποιεί τη λιπόλυση και άρα τη διάσπαση του τοπικού πάχους.
  • Αύξηση του έργου που παράγεται από τους μύες και άρα κατανάλωση ενέργειας.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία
  • Ενεργοποιεί τους εν τω βάθει μύες. Τους κάνει πιο σφιχτούς και πιο δυνατούς.

Το πρόγραμμα ηλεκτροθεραπείας για το τοπικό πάχος επιφέρει τα εξής αποτελέσματα:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE

Η επιλογή ανάμεσα στα 2 προγράμματα EVO I & EVO II αφορά στη διάρκεια της συνεδρίας, 30' και 60' αντίστοιχα.