ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

depilationMainPhoto

Η τριχοφυΐα είναι ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, αφού η λεία και βελούδινη επιδερμίδα είναι δείγμα ομορφιάς. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν η τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών, εμφανίζεται σε περιοχές όπως το πρόσωπο, η κοιλιά, το στήθος και είναι επίμονη και δυσάρεστη για τη γυναίκα.

Η επιδερμική χαλάρωση εμφανίζεται λόγω φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων κολλαγόνου, της κακής ενυδάτωσης των ιστών και της μειωμένης σωματικής δραστηριότητας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή τόσο από την αισθητικό όσο και από την πελάτισσα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χάρη όμως στην κοσμετολογία και την τεχνολογία έχουμε στα χέρια μας μεθόδους που μας δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Στις μέρες μας έχουμε τη δυνατότητα να απομακρύνουμε την τρίχα ακόμα και να την εξαλείψουμε με σύγχρονες μεθόδους

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια εύκολη και προσωρινή λύση για την απομάκρυνση της τρίχας και πραγματοποιείται σε περιοχές του σώματος όπως οι γάμπες, οι μηροί, το μπικίνι, οι μασχάλες και το άνω χείλος. Ο ερεθισμός είναι ελάχιστος και το αποτέλεσμα βελούδινο. Η ποιότητα του κεριού είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα και τον ερεθισμό, γι’ αυτό στο χώρο μας διαθέτουμε μόνο υψηλής ποιότητας.

Ριζική αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση ή αλλιώς ηλεκτρική επιτυγχάνεται μέσω της θερμόλυσης. Με τη μέθοδο αυτή διοχετεύουμε στη ρίζα της τρίχας ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας μέσω μιας πολύ μικρής βελόνας. Απαιτείται ένας μικρός αριθμός επαναλήψεων για μόνιμα αποτελέσματα. Εφαρμόζεται σε μικρές περιοχές ιδανική λύση για λευκές και ξανθές τρίχες.

Θέλω να κλείσω ραντεβού

* Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ραντεβού.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα ή και για εναλλακτική ημερομηνία και ώρα.

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2651771141

Συνδυάστε τη θεραπεία Αποτρίχωσης με την τρέχουσα προσφορά

Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα
Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα

Τριπλή προσφορά για το πρόσωπο Σεπτέμβριος & Οκτώβριος

Λήξη: 20211020

Η προσφορά λήγει σε

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.