ΜΑΚΙΓΙΑΖ

makigiazMain

Το μακιγιάζ είναι μια τέχνη από αρχαιοτάτων χρόνων που με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να είναι λαμπερή και όμορφη καθημερινά. Ειδικά σε περιπτώσεις που υπάρχουν σημάδια ακμής, δυσχρωμίες ή άλλες δερματοπάθειες, το διορθωτικό μακιγιάζ βοηθά απίστευτα την ψυχολογία της γυναίκας.

Πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ;
Δεν χρειάζεται να είναι κάποια ιδιαίτερη περίσταση για να είστε ιδιαιτέρως περιποιημένη. Μπορείτε με τα σωστά προϊόντα και αποχρώσεις να είστε προσεγμένη και στην καθημερινότητά σας.

Νυφικό μακιγιάζ

Για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωή σας έχουμε την εμπειρία και τις τεχνικές για να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά σας και την ομορφιά σας.

Μαθήματα μακιγιάζ

Στο χώρο μας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε προσωπικά μαθήματα μακιγιάζ ώστε να γνωρίσετε καλύτερα τα στοιχεία του προσώπου σας με σκοπό το σωστότερο βάψιμο και την καλύτερη ανάδειξή σας.

Θέλω να κλείσω ραντεβού

* Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ραντεβού.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα ή και για εναλλακτική ημερομηνία και ώρα.

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2651771141

Συνδυάστε την υπηρεσία Μακιγιάζ με την τρέχουσα προσφορά

Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα
Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα

Τριπλή προσφορά για το πρόσωπο Σεπτέμβριος & Οκτώβριος

Λήξη: 20211020

Η προσφορά λήγει σε

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.