ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

manicureMain

Η περιποίηση άκρων αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των συνηθειών της σύγχρονης γυναίκας. Υποδηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τον εαυτό της και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Επιπλέον τα περιποιημένα άκρα είναι κάτι που όλοι προσέχουν. Στο χώρο μας πέρα από την περιποίηση των άκρων θα βρείτε πολλά χρώματα, τεχνικές και σχέδια για να επιλέξετε και να εντυπωσιάσετε.

Manicure
Ημιμόνιμο μανικιούρ με bluesky
Επειδή το κλασσικό μανικιούρ δεν έχει μεγάλη διάρκεια, το ημιμόνιμο μας δίνει λύση σε αυτό το πρόβλημα. Η σωστή εφαρμογή των εξαιρετικών προϊόντων Bluesky δίνει εξαιρετικό αποτέλεσμα και με μεγάλη διάρκεια ακόμα και ταλαιπωρούμε τα χέρια μας.

Pedicure
Το πεντικιούρ αποτελεί μια απολαυστική και χαλαρωτική περιποίηση για τα κάτω άκρα, τα οποία ταλαιπωρούνται από την ορθοστασία και τη στήριξη όλου του σώματός μας. Πέρα από την κλασσική περιποίηση των κάτω άκρων, υπάρχει και το θεραπευτικό πεντικιούρ με το οποίο αντιμετωπίζουμε τις έντονες σκληρύνσεις και τους κάλους. Επίσης για να τα ομορφύνουμε ακόμα περισσότερο χρησιμοποιούμε είτε τα χρώματα της Zoya, είτε της Bluesky για περισσότερη διάρκεια, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Θέλω να κλείσω ραντεβού

* Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ραντεβού.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα ή και για εναλλακτική ημερομηνία και ώρα.

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2651771141

Συνδυάστε την περιποίηση άκρων με την τρέχουσα προσφορά

Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα
Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα

Τριπλή προσφορά για το πρόσωπο Σεπτέμβριος & Οκτώβριος

Λήξη: 20211020

Η προσφορά λήγει σε

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.