Κυτταρίτιδα

kyttaritida

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί πάρα πολλές γυναίκες ασχέτως του επιπλέον βάρους. Με τον όρο κυτταρίτιδα αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει τη χαρακτηριστική μορφή «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα.

Αίτια της κυτταρίτιδας είναι η καθιστική ζωή, η κληρονομικότητα, ορμονικές διαταραχές, διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, κάπνισμα, κακή διατροφή κτλ.

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η θερμική λασποθεραπεία χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, της κυτταρίτιδας και των ατελειών του δέρματος. Κύρια συστατικά της λάσπης είναι τα καφέ άλγη, τα κόκκινα άλγη και η centella asiatica, τα οποία διεισδύουν στους ιστούς και δρουν εκεί από όπου έρχεται το πρόβλημα. Τα καφέ φύκια χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένου λίπους ή της απλής παχυσαρκίας και οιδημάτων.

Η Centella έχει την ικανότητα να διεγείρει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζεται ότι δρα “κατευναστικά” στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύουμε ουσίες κάτω από την επιδερμίδα .Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι στόχος μας είναι το μεσόδερμα, δηλαδή το λίπος και ο συνδετικός ιστός που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.
Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση των RF ρευμάτων, τα οποία ανοίγουν «κανάλια» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα.

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας χρησιμοποιούμε διάλυμα με έντονη διουρητική δράση που βασίζεται στο Cynarin και το οποίο το καθιστά πολύ χρήσιμο στη θεραπεία του οιδήματος που είναι χαρακτηριστικό της κυτταρίτιδας.
Άλλο σκεύασμα είναι αυτό που βασίζεται στην καφεΐνη ,η οποία έχει λιπολυτική δράση που μειώνει σημαντικά τα λιποκύτταρα και εξομαλύνει την όψη του φλοιού του πορτοκαλιού.
Τέλος χρησιμοποιούμε σκεύασμα που αποτελείται από μια σειρά δραστικών συστατικών, όπως το cumarin, τα οποία παρέχουν αποτελέσματα αναδόμησης του δέρματος, βοηθώντας στη βελτίωση της περιφερειακής μικροκυκλοφορίας.

Η ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιείται ευρύτατα στην αισθητική για θεραπευτικούς σκοπούς.
Χρησιμοποιούνται προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί επιλέγοντας τα πιο κατάλληλα ρεύματα για την κάθε περίπτωση και συνδυάζοντάς τα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δρουν στο κάθε στάδιο της δυσλειτουργίας στην οποία απευθύνονται.

Κυτταρίτιδα
Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται για όλους τους τύπους κυτταρίτιδας, δηλαδή μαλακή, γενικευμένη και επίπονη.
Τα αποτελέσματά του είναι :

  • Ενεργοποιεί τη λιπόλυση σε βαθειά επίπεδα
  • Ενεργοποιεί τους μύες και τις ίνες
  • Ενισχύει τη φλεβική κυκλοφορία
  • Ενίσχυση της τόνωσης και της σύσφιξης

Θέλω να κλείσω ραντεβού

* Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ραντεβού.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα ή και για εναλλακτική ημερομηνία και ώρα.

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2651771141

Συνδυάστε τη θεραπεία Κυτταρίτιδας με την τρέχουσα προσφορά

Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα
Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα

Τριπλή προσφορά για το πρόσωπο Σεπτέμβριος & Οκτώβριος

Η προσφορά λήγει σε

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.