Σύσφιξη σώματος

sysfixi_somatos

Η φυσιολογική φθορά του δέρματος καθώς και εξωγενείς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο έχουν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, όπως επίσης την ατονία των μυών με αποτέλεσμα την χαλάρωση του δέρματος. Η χαλάρωση είναι δύσκολη και χρονοβόρα στην αντιμετώπισή της αλλά πλέον με τη βοήθεια διαφόρων μεθόδων και την περιποίηση στο σπίτι, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι θεαματικά!

Θεραπείες σύσφιξης:

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύουμε ουσίες κάτω από την επιδερμίδα .Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι στόχος μας είναι το μεσόδερμα, δηλαδή το λίπος και ο συνδετικός ιστός που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.
Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση των RF ρευμάτων, τα οποία ανοίγουν «κανάλια» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα.

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο και οφείλεται στο ότι το δέρμα χάνει την τόνωσή του, διότι οι πρωτεΐνες του δέρματος, δηλαδή το κολλαγόνο και η ελαστίνη, μειώνονται. 
Για τη σύσφιξη λοιπόν χρησιμοποιούμε σκεύασμα που παρέχει ένα καλά μελετημένο συνδυασμό δραστικών συστατικών, ο οποίος αναδιαρθρώνει και τονώνει τον σχηματισμό ινών, κολλαγόνου και ελαστίνης που αποκαθιστούν τη φυσική κατάσταση του δέρματος.
Ένα ακόμη πολύ δυνατό σκεύασμα είναι αυτό που έχει ως βάση το οργανικό πυρίτιο, γεγονός που δίνει μια εξαιρετική ικανότητα σύσφιξης της επιδερμίδας, προκαλώντας μια βελτίωση ως προς την ελαστικότητα, τόνωση και σταθερότητα της ίδιας της επιδερμίδας.
Το οργανικό πυρίτιο στη βιολογική του μορφή είναι απαραίτητο για την διατήρηση της ελαστίνης δια γεφυρών οξυγόνου και την σταθεροποίηση των ινών κολλαγόνου.

Θέλω να κλείσω ραντεβού

* Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ραντεβού.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα ή και για εναλλακτική ημερομηνία και ώρα.

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2651771141

Συνδυάστε τη θεραπεία Σύσφιξης με την τρέχουσα προσφορά

Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα
Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα

Τριπλή προσφορά για το πρόσωπο Σεπτέμβριος & Οκτώβριος

Η προσφορά λήγει σε

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.