Τοπικό πάχος

topiko-paxos

Το τοπικό πάχος οφείλεται στην υπερβολική και ανώμαλη συσσώρευση λίπους σε διάφορες περιοχές του σώματος από τις οποίες είναι δύσκολη η απώλειά του παρά τις όποιες προσπάθειες με δίαιτα.

Οι περιοχές αυτές καθορίζονται από το φύλο, την ηλικία, τις ορμόνες και τη γενετική προδιάθεση του κάθε ανθρώπου.

Στις γυναίκες τοπικό λίπος συναντάμε στους γλουτούς, τους μηρούς, την κοιλιά, την εσωτερική πλευρά των γονάτων και τα μπράτσα. Στους άντρες η σημαντικότερη περιοχή είναι η κοιλιά, όπου η μεγάλη συσσώρευση λίπους προκαλεί διάφορα προβλήματα υγείας.

Αντιμετώπιση τοπικού πάχους:

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η θερμική λασποθεραπεία χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, της κυτταρίτιδας και των ατελειών του δέρματος. Κύρια συστατικά της λάσπης είναι τα καφέ άλγη, τα κόκκινα άλγη και η centella asiatica, τα οποία διεισδύουν στους ιστούς και δρουν εκεί από όπου έρχεται το πρόβλημα. Τα καφέ φύκια χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του συσσωρευμένου λίπους ή της απλής παχυσαρκίας και οιδημάτων.

Η Centella έχει την ικανότητα να διεγείρει τη βιοσύνθεση του κολλαγόνου μέσα από τους ινοβλάστες του δέρματος. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και υποστηρίζεται ότι δρα “κατευναστικά” στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

 

Η μεσοθεραπεία είναι μια τεχνική με την οποία εγχύουμε ουσίες κάτω από την επιδερμίδα .Ονομάζεται μεσοθεραπεία διότι στόχος μας είναι το μεσόδερμα, δηλαδή το λίπος και ο συνδετικός ιστός που βρίσκονται κάτω από το δέρμα.
Στο χώρο μας χρησιμοποιούμε μηχάνημα νέας γενιάς το οποίο επιτυγχάνει τη μεσοθεραπεία με τη χρήση των RF ρευμάτων, τα οποία ανοίγουν «κανάλια» στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να περνάνε οι ουσίες στο μεσόδερμα.

Για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και γενικά της μείωσης των πόντων ένας από τους σύμμαχούς μας είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η οποία χρησιμοποιείται σήμερα σε όλο τον κόσμο, είναι ένα φωσφολιπίδιο που μπορεί να διευκολύνει τη μεταφορά και την απορρόφηση του λίπους.
Επίσης χρησιμοποιούμε την L-καρνιτίνη η οποία αυξάνει το μεταβολισμό και την οξείδωση του λίπους, δημιουργώντας θερμότητα στην περιοχή που εφαρμόζεται. Εκτός από τονωτική και ενυδατική δράση στο δέρμα, λειτουργεί αναγνωρισμένα ως αντικυτταριδικό και λιποδιαλυτικό συστατικό.
Τέλος χρησιμοποιούμε το σκεύασμα Lipo-in,το οποίο ενδείκνυται ως συμπληρωματική θεραπεία κατά της παχυσαρκίας σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της. Η Lipo-in δρα ενάντια στην τάση του οργανισμού να συσσωρεύει λίπος.

Η ηλεκτροθεραπεία χρησιμοποιείται ευρύτατα στην αισθητική για θεραπευτικούς σκοπούς.
Χρησιμοποιούνται προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί επιλέγοντας τα πιο κατάλληλα ρεύματα για την κάθε περίπτωση και συνδυάζοντάς τα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δρουν στο κάθε στάδιο της δυσλειτουργίας στην οποία απευθύνονται.

Τοπικό πάχος 

  • Ενεργοποιεί τη λιπόλυση και άρα τη διάσπαση του τοπικού πάχους.
  • Αύξηση του έργου που παράγεται από τους μύες και άρα κατανάλωση ενέργειας.
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία
  • Ενεργοποιεί τους εν τω βάθει μύες. Τους κάνει πιο σφιχτούς και πιο δυνατούς.

Το πρόγραμμα ηλεκτροθεραπείας για το τοπικό πάχος επιφέρει τα εξής αποτελέσματα:

Θέλω να κλείσω ραντεβού

* Η παρούσα φόρμα δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ραντεβού.
Θα ενημερωθείτε άμεσα για τη διαθεσιμότητα ή και για εναλλακτική ημερομηνία και ώρα.

Εναλλακτικά καλέστε μας στο 2651771141

Συνδυάστε τη θεραπεία Τοπικού πάχους με την τρέχουσα προσφορά

Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα
Προσφορά Δερμοανάλυση, Δερμοαπόξεση και 2 θεραπείες προσώπου με 70€ - Euphoria Center Ιωάννινα

Τριπλή προσφορά για το πρόσωπο Σεπτέμβριος & Οκτώβριος

Η προσφορά λήγει σε

Ανακοίνωση

Online
Ραντεβού

COMING SOON

Το Euphoria Center ετοιμάζεται για μια νέα υπηρεσία που θα προσφέρει στους πελάτες του ευκολία στο κλείσιμο των ραντεβού.

Με το νέο σύστημα κρατήσεων θα μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία από την άνεση του σπιτιού σας, όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς αναμονές και περιττά τηλέφωνα.