ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GIVEAWAY EMS SHAPE!!!

Το EMS SHAPE είναι μια πλατφόρμα παθητικής μυογυμνασης που δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα και είναι για όλο το χρόνο! ⬆️16% αύξηση της μυϊκής μάζας και ⬇️19% μείωση του τοπικού λίπους Το Euphoria Center σας κάνει δώρο ένα πλήρες πρόγραμμα EMS SHAPE 8 συνεδρίων αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα με τους όρους του διαγωνισμού στο Instagram.

00
ΗΜ.
00
ΩΡ.
00
ΛΕΠ.
00
ΔΕΥΤ.
Η προσφορά έχει λήξει!

Fresh After Sun Emulsion 150ml

Βασικό γαλάκτωμα αναζωογόνησης για μετά την έκθεση στον ήλιο. Αφήνει ένα ενυδατωμένο αίσθημα ευεξίας στο δέρμα σας.

€27,00

Προσφορά σώματος 6 συνεδρίες EMS + 6 συνεδρίες D-finitive EVO Μόνο 300!

Η προσφορά περιλαμβάνει 6 συνεδρίες EMS για μυϊκή ενδυνάμωση και 6 συνεδρίες των 30 λεπτών λιπογλυπτικής!! Οι συνεδρίες της μυϊκής ενδυνάμωσης θα πραγματοποιούνται δύο φορές την βδομάδα με μεσοδιάστημα δύο ημερών και με διάρκεια 30 λεπτά.. Αντίθετα η λιπογλυπτική θα γίνεται μια φορά την εβδομάδα!

€420
€300
00
ΗΜ.
00
ΩΡ.
00
ΛΕΠ.
00
ΔΕΥΤ.
Η προσφορά έχει λήξει!

BRONZE PLUS HYDRATANT, 400ml

Γρήγορο μαύρισμα! Ένα καταπραϋντικό spray που προσφέρει στο δέρμα τις ενεργές και ενυδατικές ουσίες που χρειάζεται για να αποκτήσει γρήγορα ένα βαθύ χρυσαφένιο μαύρισμα και να παραμείνει ενυδατωμένο κατά την έκθεση στον ήλιο. Δεν περιέχει αντηλιακό.

€26,00

D-finitive EVO

Το D-finitive EVO 3D είναι μια πλατφόρμα πολλαπλών εφαρμογών για την ολική αναδιαμόρφωση προσώπου και σώματος. Μη επεμβατικό, χωρίς πόνο, ασφαλές και άνετο, με αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Welcome
to Euphoria Center

A unique beauty center in Ioannina that hosts worthy services of high level medical aesthetics.

Visit us in our very beautiful place and together we will find the right treatment and products that will help you shine.

The top brands in aesthetics
directly in your space!