Διακριτική πολυτέλεια
με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής
υψηλού επιπέδου

Για το Ινστιτούτο

Το Ινστιτούτο Euphoria center σχεδιάστηκε με στόχο τη δημιουργία ενός προσεκτικά μελετημένου χώρου διακριτικής πολυτέλειας που θα φιλοξενεί επάξια υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής υψηλού επιπέδου. Ξεκινώντας ήδη από τον εξωτερικό χώρο και τον χώρο υποδοχής, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα project με έντονο χαρακτήρα και προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο αρχικά ενιαίος, ισόγειος χώρος χωρίστηκε κατάλληλα ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός ινστιτούτου με τέσσερις χώρους περιποίησης .Σημαντικοί παράγοντες που επηρέασαν το σχεδιασμό ήταν τα ζητήματα λειτουργικότητας και πρακτικότητας σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις αισθητικής της ιδιοκτήτριας και τις κατάλληλες επιλογές υλικών και τεχνικών για τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο. Λιτότητα και γραμμικότητα τόσο στα στοιχεία διακόσμησης όσο και στον φωτισμό εξυπηρετούν το επιθυμητό σύγχρονο ύφος. Οι γήινοι τόνοι μαζί με τις τεχνικές φωτισμού συμβάλλουν στο πνεύμα ηρεμίας που ταιριάζει απόλυτα σε έναν χώρο περιποίησης και ομορφιάς.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο να αισθάνεται άνετα και ευχάριστα ο πελάτης καθώς οι θεραπείες απαιτούν ένα χρονικό διάστημα παραμονής στο χώρο. Αυτονόητα το περιβάλλον κρίθηκε σημαντικό να προάγει το ευ ζην και η κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε με μεράκι ώστε το αποτέλεσμα να εμπνέει αισθήματα ευεξίας και ποιότητας ζωής.

Μαρίνα Μπλιούρα – Αρχιτέκτων
www.blioura.gr

Το ιστιτούτο ομορφιάς Euphoria Center στελεχώνεται από επαγγελματίες του χώρου με πολυετή εμπειρία που συνεχώς εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους με σεμινάρια και επενδύουν σε νέες, καινοτόμες μεθόδους παρέχοντας τις απόλυτες υπηρεσίες αισθητικής.

Χριστίνα Μπλιούρα - Αισθητικός, Euphoria Center Ιωάννινα

H ιδιοκτήτρια του χώρου και αισθητικός Χριστίνα Μπλιούρα-Ταμβακολόγου είναι απόφοιτος του τμήματος Αισθητικής του ΑΤΕΙΘ. Έχει παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο επαγγελματικού μακιγιάζ στη σχολή της Ν&n Zerva και στη συνέχεια με υποτροφία πήγε στη σχολή της Malu Wilz στο Aachen της Γερμανίας για ένα σεμινάριο επάνω στο νυφικό μακιγιάζ. Εργάστηκε για αρκετό διάστημα ως μακιγιέζ σε επαγγελματικές φωτογραφήσεις με γνωστούς φωτογράφους της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, στην σχολή εναλλακτικών θεραπειών Natural Health Science στην Αθήνα, παρακολούθησε σεμινάρια λεμφικού μασάζ, αρωματοθεραπείας και Rejuvance. Μετά το τέλος των σπουδών ξεκίνησε το δικό της χώρο στη Βέροια, τον οποίο και διατήρησε για 12 χρόνια, ώσπου ήρθε στα Ιωάννινα.

Σήμερα πλέον με την ίδια αγάπη για την αισθητική, με εμπειρία και γνώσεις που συνεχώς πληθαίνουν, ανοίγει ένα ξεχωριστό χώρο στα Ιωάννινα και σας περιμένει για να κάνετε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι στην ομορφιά με τη βοήθεια της «αισθητικής ιατρικής».