Αποτρίχωση με κερί - Euphoria Center, Ιωάννινα - Κέντρο αισθητικής

Η τριχοφυΐα είναι ένα φαινόμενο που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, αφού η λεία και βελούδινη επιδερμίδα είναι δείγμα ομορφιάς. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν η τριχοφυΐα είναι αποτέλεσμα ορμονικών διαταραχών, εμφανίζεται σε περιοχές όπως το πρόσωπο, η κοιλιά, το στήθος και είναι επίμονη και δυσάρεστη για τη γυναίκα.

Η επιδερμική χαλάρωση εμφανίζεται λόγω φυσιολογικής γήρανσης του δέρματος, λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων κολλαγόνου, της κακής ενυδάτωσης των ιστών και της μειωμένης σωματικής δραστηριότητας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή τόσο από την αισθητικό όσο και από την πελάτισσα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χάρη όμως στην κοσμετολογία και την τεχνολογία έχουμε στα χέρια μας μεθόδους που μας δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Στις μέρες μας έχουμε τη δυνατότητα να απομακρύνουμε την τρίχα ακόμα και να την εξαλείψουμε με σύγχρονες μεθόδους

Αποτρίχωση με κερί

Η αποτρίχωση με κερί είναι μια εύκολη και προσωρινή λύση για την απομάκρυνση της τρίχας και πραγματοποιείται σε περιοχές του σώματος όπως οι γάμπες, οι μηροί, το μπικίνι, οι μασχάλες και το άνω χείλος. Ο ερεθισμός είναι ελάχιστος και το αποτέλεσμα βελούδινο. Η ποιότητα του κεριού είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα και τον ερεθισμό, γι’ αυτό στο χώρο μας διαθέτουμε μόνο υψηλής ποιότητας.

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE